Château Haut Champion, 1ste Bag-in-Box die wint op “Coups de coeur” 2016

Wat is Bordeaux “Coups de Coeur” eigenlijk?

Elk jaar sedert 2009 stelt het CIVB (Comité interprofessionel du vin de Bordeaux) een selectie voor van 100 wijnen: de “Bordeaux Coups de Coeur”. De selectie “Bordeaux Coups de Coeur” laat de consument toe om gemakkelijk een wijn te ontdekken binnen de grote diversiteit van bordeauxwijnen, wijnen die zeer toegankelijk zijn.
De jury bestond uit 8 jonge Belgische wijntalenten vergezeld van 3 gerenommeerde experten. Na een blindproeverij van enkele honderden wijnen werden de 100 beste bordeauxwijnen geselecteerd.Chateaubib.com is fier dat haar Bordeaux Haut Champion 2014 werd geselecteerd als enige Bag in Box naast 99 andere bordeauxwijnen.Hierbij het verslag van de jury: “Niet de meest complexe wijn maar wel erg smakelijk, met aangenaam rood en zwart fruit gekoppeld aan vrij stevige tannines. Complexloos wijnplezier.”
Kom deze wijn GRATIS proeven op het EAT-festival, dat doorgaat in het Warandepark te Brussel van 8 tot 11 september 2016.
Op zaterdag 10 en zondag 11 september zal chateaubib aanwezig zijn.
http://www.bordeaux.com/be-nl
https://visit.brussels/nl/sites/eatbrussels