Chateaubib.com wint op Sélection Bordeaux 2017 met Château Côtes Fayan 2015

De wijnwedstrijd “Sélection Bordeaux”:

Dit is een jaarlijkse wijnwedstrijd voor Belgische importeurs van Bordeauxwijnen. Château Bag in Box deed opnieuw mee met een aantal wijnen en Château Côtes Fayan viel in de prijzen.

Blind geproefd:

Alle deelnemende wijnen werden blind geproefd door een equipe van 10 gerenommeerde Belgische sommeliers, waar hij won in de prijscategorie tussen de 12 en 20 EUR. (omgerekend per fles).

Tweede maal op rij:

Voor de tweede maal dat we deelnemen aan deze wedstrijd, winnen we dus met één van onze wijnen. Vorig jaar deden we dat met onze instap–bordeaux, Château Haut Champion 2014.
https://chateaubib.com/product/aoc-bordeaux-chateau-haut-champion-2014/

gerard-operie-1024x683
Gerard Opérie, een fiere winnaar

Nathalie en Gérard staan aan het hoofd van een familiale onderneming. Zij dragen het ambachtelijke werk op de wijngaard hoog in het vaandel en streven naar “uitmuntende” wijnen!
Gelegen op 40 km ten noordoosten van Bordeaux overheerst dit wijnbouwgebied van St.Emilion de prachtige vergezichten op berghellingen en hoogvlaktes. Daar strekken de wijngaarden zich uit in een verrassend mozaïek van percelen rond de stenen gebouwen van deze familiale eigendom waar men bijzonder warm wordt onthaald. Château Côtes Fayan- Puisseguin Saint Emilion bestaat voor (90% uit Merlot – 5% Cabernet Franc – 5% Cabernet Sauvignon.
Website: http://vignoblespoitouoperie.fr/infos/

Waar te proeven?

meer info over deze wijn vind u terug op Volgende link:
https://chateaubib.com/product/aoc-puisseguin-saint-emilion-chateau-cotes-fayan-2015/

Link: https://chateaubib.com/

We feliciteren Nathalie en Gerard Opérie dan ook graag met hun volgehouden inspanningen
om deze mooie wijn te realiseren.