Château Bag in Box op het Brusselse culinaire festival eat! van 7 tot 10 september 2017

 

Het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en de stad Brussel nodigen je voor de zesde keer op rij uit voor het Brusselse culinaire festival eat! BRUSSELS, drink! BORDEAUX. Ook dit jaar is de Bordeauxstreek niet weg te denken tijdens het festival, met zijn Brusselse versie van ‘Bordeaux Fête le Vin’.

Voor deze zesde editie zet het festival een aantal grote namen van de Brusselse gastronomische wereld in de kijker.  Verscheidene Brusselse chefs zullen jullie elke dag een typisch gerecht van hun restaurant laten ontdekken.

Om de ontdekkingstocht nog leuker te maken, is er een degustatiepas, de ‘Wine Pass’, die je in de huid van een sommelier doet kruipen en zo de rijkdom van de wereld van de bordeauxwijnen laat ontdekken en leren waarderen.  Tussen twee degustaties door kun je deelnemen aan ludieke workshops om je culinaire honger te stillen en oenologische dorst te lessen.  Dol op allerhande soorten gebak?  Kuier dan langs de sfeervolle stands met allerlei lekkers en ontdek het meesterschap van uitmuntende chocolatiers en banketbakkers.  Ook dit jaar bevindt dit gigantische openluchtrestaurant zich weer in het hart van het Warandepark, een erg koninklijk kader dus…

Château Bag in Box zal aanwezig zijn om u te laten proeven van onze Château Cotes Fayan, een Puisseguin Saint Emilion uit 2015 in BIB, onze winnende wijn van het concours Sélection Bordeaux 2017. Méér info vindt u hier: https://chateaubib.com/2017/04/18/chateaubib-com-wint-op-selection-bordeaux-2017-chateau-cotes-fayan-2015/

Ontdek hier nog meer over EAT Brussels: https://visit.brussels/en/sites/eatbrussels