De lenteproeverij van Chateaubib? Ga voor een andere ervaring.

Onze proeverij is wel degelijk anders!

We tappen immers uit een ander vaatje.  Bij ons hoef je niet in te schrijven noch te reserveren. Op ons lenteweekend proeft u heel ons assortiment kwaliteitswijnen in Bag in Box, en dit GRATIS. 

Wat is er nieuw?

We stellen u dit voorjaar 4 nieuwe wijnen voor van 1 domein: Château Gabaron uit Bordeaux waaronder 2 rode wijnen, 1 witte wijn en een heerlijk nieuwe Bordeaux – rosé.  Profiteer van deze unieke gelegenheid om deze nieuwelingen te proeven. 

Wijn, en méér.

Ontdek ons hele assortiment, dé gelegenheid om 35 BIB wijnen , zowel , wit rood als rosé te proeven. Een unieke kans om ons hele assortiment te ontdekken. Geen wijnliefhebber?  Ga dan voor een leuk streekproduct.

Profiteer van de proeverijkorting.  Koopt of bestelt u wijn op de proeverij, dan krijgt u steeds 10% korting op alle BIB-wijnen. Daarnaast krijgt u van ons een klein gratis geschenk als u langskomt. Waar en wanneer?

Noteer vandaag nog in uw agenda:

Lenteproeverij  op 20- 21- 22 april 2018 in onze wijnshop.

Diesstesteenweg 367, 3010 Kessel-lo. telkens van 12u tot 19u.