Chateaubib.com: Fiere sponsor van Blauwput Omnisport die dit jaar 125e jaar viert.

Blauwput Omnisport uit Kessel –lo viert dit jaar feest!

Deze sportclub vindt zijn oorsprong in het turnen. In 1893 werd de toenmalige turnkring Sint-Jozef opgericht in de parochie Blauwput te Kessel-Lo.

In 2018 viert de club dus zijn 125-jarig bestaan en dat willen ze niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vandaag is deze club uitgegroeid tot een omnisportvereniging met een aanbod van 30 sporten, gegroepeerd in 9 afdelingen: badminton, body-style, dans, gymnastiek (turnen), Nordic walking, tafeltennis, volleybal, zaalvoetbal en zwemmen.

Het belangrijkste doel van Blauwput Omnisport is om  zo veel mogelijk jongeren en volwassenen aan het sporten te krijgen. Bovendien heeft Blauwput Omnisport er altijd naar gestreefd om een gezinsclub te zijn.

Château Bag in Box heeft zich verbonden als sponsor om Blauwput Omnisport te steunen in haar activiteiten vandaag en in de toekomst en ervoor te zorgen dat het een onvergetelijk feestjaar wordt.